Катастрофа прати жена в болница

  • 22 ноември 2019 12:41

  • 443
  • 0
Катастрофа прати жена в болница
© getty images (архив)

59-годишна жена е била настанена в кърджалийската болница под наблюдение, след като лекият автомобил „Фолксваген“, с който пътувала, бил блъснат в село Светулка вчера около 13 часа. Това съобщиха от ОДМВР-Кърджали.

При движение с несъобразена скорост 64-годишен водач на „Киа“ загубил контрол над управлението, навлязъл в насрещната лента и ударил „Фолксваген“, в който е била пострадалата жена. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателен резултат. Дежурна оперативна група от РУ-Ардино е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство. Екип на пожарната служба в Ардино почистил пътното платно.

Катастрофа ограничи движението в района на с. Баня

Само с материални щети е пътен инцидент в землището на село Дюлица вчера около 15,30 часа. След нарушена дистанция 48-годишен водач на „ДАФ“ блъснал намаляващ скоростта пред него товарен „Мерцедес“ заради животно на пътното платно. Няма констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП. Служители на пожарния участък в село Бенковски почистили мястото на произшествието.

Последвайте канала на

Novini.bg
443 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини