Простреляха домашно куче

  • 15 ноември 2019 12:18

  • 629
  • 1
Простреляха домашно куче
© Pixabay

На 14 ноември т.г., около 09.50 часа, е подаден сигнал за това, че в землището на село Старо Оряхово, над стадиона, е простреляно домашно куче, което е пострадало сериозно.

Това съобщиха от ОДМВР - Варна.

След проведени незабавни действия по разследване на случая и оперативно-издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е Д. М. (78 г.) от с. Старо Оряхово.

Дават на съд мъж, обесил кучето си

Мъжът е прострелял кучето със законно притежавано ловно оръжие.

По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Д. М. е задържан за срок до 24 часа.

Последвайте канала на

Novini.bg
629 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ААА

2019.11.15 | 14:06

1

Жалко за дегенератите, убиващи кучета, и за убитите кучета, разбира се.
Колите пиленца, агънца, прасенца, теленца... ДОРИ ГИ ИЗЯЖДАТЕ!!! А шикалкавите, подли и тъпи лицемери!

За повече от 70 години българските политици "простреляха" милиони български пенсионери..., а за последните 30 - целия ни народ и държавата, при това с престъпления видими, осъзнавани и изживявани от голяма част от българите... и дори не нуждаещи се от никакви разследвания, оперативно-издирвателни дейности и съдебни производства!!!
Едно куче е милиони пъти по-скъпо на българските властолюбци-мефистофели от ВЕЛИКИТЕ ни Християнски български народ и българска държава, пожертвали, лишили се от културите на Средновековието и Ренесанса, и по този начин спасили европейските народи, а следователно и човечеството, от подранилия гибелен, див материализъм на Академията Гондишапур.

Добави коментар

Водещи новини