Шофьор се заби в ограда на оживен столичен булевард

  • 12 ноември 2019 16:27

  • 1313
  • 3
Шофьор се заби в ограда на оживен столичен булевард
© Novini.bg

Инцидент на пътя затрудни движението по оживения столичен булевард "Пейо К. Яворов", предаде репортер на Novini.bg

Автомобилното произшествие стана днес следобед около 16 ч. Кола излезе от пътя и се качи на тротоара, като се заби в прегражденията на тротоара. Причините се изясняват.

Днес в София рано сутрин бе регистриран пътен инцидент, при който имаше един загинал. Според данните на СДВР на бул. „Симеоновско шосе” 27-годишен мъж, пресичал пътното платно, е бил блъснат от лек автомобил. От удара пешеходецът е починал на място. Водачът е задържан в Първо РУ. На мястото на инцидента е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство, в рамките на което ще се изясняват всички обстоятелства и причини, довели до пътно-транспортното произшествиe.

Как трябва да се движи безопасно трамваят?

По обяд трамвай дерайлира и блъсна пешеходка в района на Съдебната палата. Това предизвика възмущението на гражданите за безопасността на движение в София. По първоначална информация пострадалата пешеходка е вън от опасност. Тя бе откарана за лечение в болница.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1313 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
darveniqt suvenir

2019.11.12 | 22:51

3

eee...te si makqta gadna sbirnshtainska tai narechena shopska,na men mi e kef na selo.da - vi go-tu -ra i faneteme za predniq krak po sredata

2019.11.12 | 18:57

2

Като слагате огради където не трябва така ще е

.

2019.11.12 | 16:51

1

Welcome to the ghetto! :)

Добави коментар

Водещи новини