Полицай към гражданин: Слагам Ви прангите и порното започва!

  • 25 октомври 2019 14:38

  • 11202
  • 0
© gospodari.com

Проверяван от патрулиращи пътни полицаи гражданин се оплака, че е бил заплашван от служители на реда.

Според описанието, действието във видеото се развива в Тутракан, на 23.10.2019 година, съобщава gospodari.com. 

Проверяваният заради неправомерно спиране на тротоара е включил телефона си да записва целия разговор между него и униформените, който на два пъти придобива доста краен характер. Единият от полицаите със сравнително спокоен тон обяснява на нарушителя, че ако не съдейства, ще бъде закопчан с "пранги" и заведен "долу" (вероятно полицейското управление), където щяло "да започне порно в пълния му сценарий". След тази реплика започва подробна проверка на автомобила на записващия видеото. 

Малко по-късно двамата полицаи привикват човека до служебния им автомобил. Там той ги провокира още веднъж, като казва, че не е разбрал репликата с "порното". Полицаят отново повтаря, че щяло да има "много порно" и да бъде "много цветущо". 

В един момент полицейският служител се усеща, че човекът го снима и иска да му провери телефона, но той отказва. В този момент записът свършва. 

Призоваваме Министерство на вътрешните работи да обърне внимание на клипчето, да разпознае своите служители и да им поиска обяснение какво точно порно предлагат в полицейския участък в Тутракан. 

Последвайте канала на

Novini.bg
11202 0

Свързани новини

Свързани видеа

Водещи новини