Пожарът, пламнал в столичното заведение, тръгнал от запалена камина?

  • 20 октомври 2019 12:44

  • 1812
  • 3
Пожарът, пламнал в столичното заведение, тръгнал от запалена камина?
© Булфото

Все още не са ясни причините за пожара, избухнал вчера следобед в столично заведение. 

Пламъците са тръгнали от покрива и за минути гъстият дим затрудни движението на автомобили, което наложи и затваряне на основните улици и булеварди в района.

Според информация на БТВ пожарът е причинен от запалена камина, която се е ползвала за отопление.

В този момент в заведението са били само служителите, които са го подготвяли за отваряне.

В гасенето на огъня участваха седем противопожарни автомобили.

Допълнително се осигуряваше и водоснабдяване. Няма пострадали и засегнати сгради наоколо.

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1812 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Крум Усаински-Крупник

2019.10.20 | 12:58

1

Цървули!!!"Кошарите" са вече в Историята!!!Култово заведение-храм на аристократизма и добрият вкус!!!Ходил съм там навремето,когато мутрите го използваха за офис и им пееха на ухо такива титани на класическата музика като Володя Стоянов,Милко Калайджиев,Сашка Васева и Илиян Михов-Баровеца!!!Ура и Слава!!!

ТЕХНИК

2019.10.20 | 19:49

3

Във Времето когато за Софиянци беше култово заведение-Мутренско Отпред гаража на УБО и вечер сбирка на ...... бях хладилен техник.Голямите баровци кусаха сутрин и вечер Шкембе чорба. Та, тогава баровеца ми имаше дом тел и в 2.00 ми се обажда за да ми каже че камерите с шкембе и месо не -работят,и ще се реваншира ако се отзовя на момента.Имах мотор и потеглих след 1/2 час със инстументи! Влизам в камерата и вътре СМРАД ама Смрад! Този от персонала,ми казва ако оправиш повредата шефа ще те позлати.Та до 6 часа сутринта! От 8 часа съм на работа в базата на ул.Жданов Колегите приемат повреди по обектите аз не и си казвам е днес съм без повреда по моите обекти и тайно си казвам дано баровеца от кошарите даде някой лев? Отивам до кошарите да видя как работят компресорите и шефа да се реваншира 11 часа всички плюскат шкембе а във кухнята се вари миризливото посиняло шкембе от вмирисаната камера с рафтове 4на 6 метра идва шефа и ми казва Говорих с началника ти и ще ти платят към заплатата % Проклет да си баровец

СДС отказа населението от

2019.10.20 | 13:07

2

Топлофикация, бандитския парнаджийски клан направи бездомни много хора, сините ни върнаха в началото на 20-ти век да се греем с дърва и въглища. Скоро и ток няма да има, минаваме на газени лампи.

Добави коментар

Водещи новини