Трима задържани за притежание на наркотици в Ловеч

  • 15 октомври 2019 13:29

  • 424
  • 0
Трима задържани за притежание на наркотици в Ловеч
© Булфото

Трима са задържани за притежание на наркотични вещества. Вчера, около 17 часа, криминалисти от ОД МВР и РУ-Ловеч спрели за проверка лек автомобил "Мерцедес", управляван от 31-годишен мъж от града и двама пътници, на 30 и 28 години, също от Ловеч.

При претърсването на автомобила полицаите открили електронна везна и червеникаво прахообразно вещество (червен фосфор), с тегло 6 грама.

последвалия личен обиск, в дрехите на 30-годишния мъж е открито пликче с 5,5 грама сух канабис, а у 28-годишния - 0,5 грама метамфетамин, 1.5 грама и грам пресована таблетка, дали характерна реакция на канабис.

Полицаите претърсили жилище, обитавано от 28-годишния, откъдето са иззели канабис във вид на суха маса /12,1 грама/ и пресована таблетка /10 грама/, други 13 таблетки са предадени за лабораторно изследване, както и неопределен брой семена от канабис и хартийка с остатъци от метамфетамин /1.3 грама/. 31-годишният водач е отказал да бъде тестван за наркотици.

Тримата мъже са задържани за срок от 24 часа в РУ-Ловеч, образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Novini.bg
424 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини