Разследват убийство на медик в село Орешник, издирват Иван Пачелиев във връзка със случая

  • 08 октомври 2019 12:47

  • 2676
  • 3
Разследват убийство на медик в село Орешник, издирват Иван Пачелиев във връзка със случая
© Булфото

72-годишен фелдшер в здравната служба на село Орешник е намерен убит, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Криминалисти от ОДМВР - Хасково издирват извършителя на тежкото криминално престъпление. Тази сутрин в РУ - Тополовград е получен сигнал за намерено безжизнено тяло на 72-годишен мъж – фелдшер в здравната служба на село Орешник. Незабавно към мястото бил насочен оперативен екип, който при извършения първоначален оглед установил множество следи от насилие по тялото на мъжа.

По случая е образувано досъдебно производство. По непотвърдена информация за изясняване на съпричастността към случая, полицията издирва, бившия легионер Иван Пачелиев. Преди повече от година той беше задържан от отряда на баретите, след като стреля по полицаи и се барикадира в къщата си.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2676 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
арс

2019.10.09 | 09:45

3

ХАХАХХА скандални сте драскачиии, вчера бяха разменени имената в заглавието и самата статия... сега оправихте заглавието и омазахте статията ... ЗАКРИВАЙ

ррр

2019.10.09 | 08:33

2

село Орешник, село Орешак? Последно? Това са съвсем различни села, едното е в северна, другото в южна България! Кога ще си наемете грамотни журналисти да пишат статии?

фдс

2019.10.09 | 07:51

1

"Преди повече от година той беше задържан от отряда на баретите, след като стреля по полицаи и се барикадира в къщата си."

И защо този е бил на свобода??? Ами да, НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

Добави коментар

Водещи новини