Катастрофа на пътя Котел-Омуртаг: Мотоциклетист пострада

  • 03 октомври 2019 11:49

  • 974
  • 0
Катастрофа на пътя Котел-Омуртаг: Мотоциклетист пострада
© Булфото (архив)

Водач на мотоциклет пострада при пътно-транспортно произшествие на пътя Котел-Омуртаг. Това съобщиха от ОДМВР – Търговище.

На 2.10.2019 г. около 14.35 ч в община Омуртаг на второкласен път II-48 – на кръстовището с ул. „Раковски“ в гр. Омуртаг/на околовръстния път край града/, правоспособен 60-годишен водач от с. Капище, община Антоново, управлявайки в посока гр. Котел-гр. Попово собствения си лек автомобил „Сеат Кордоба“ с търговищка регистрация, е предприел маневра „завой наляво“, отнемайки предимството на правомерно движещ се в посока гр. Попово-гр. Котел мотоциклет „Сузуки Бандит“ със сливенска регистрация, собственост и управляван от 41-годишен мъж от с. Малко село, община Котел, и го е блъснал.

В резултат на пътния инцидент водачът на мотоциклета е приет за лечение в МБАЛ-Търговище с фрактура на лява ръка и луксация на тазобедрена става.

На двамата водачи са взети проби по надлежния ред – с техническо средство алкотест „Дрегер“, за евентуално наличие на алкохол в издишания от тях въздух, които са отрицателни.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ-Омуртаг.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
974 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини