Намериха разфасовано прасе в багажника на автомобил

  • 30 септември 2019 15:59

  • 991
  • 1
Намериха разфасовано прасе в багажника на автомобил
© Pixabay

Разфасовано месо от диво прасе е открито в багажника на автомобил малко преди разклона за село Извор. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Бургас.

На 27.09 т.г. около 01.30 ч. на пътя с. Маринка в посока с. Крушевец, малко преди разклона за с. Извор, служители от «Гранична полиция» спрели за проверка л.а. "Митцубиши Паджеро", с бургаска регистрация, управляван от 51 годишен мъж, с който се придвижвал и 39 годишен мъж. В багажника на автомобила са открити три чувала с разфасовано месо от диво прасе, както и главата на животното. Открити са и ловна карабина "Ремингтон" без пълнител и със заключващо устройство на спусковия механизъм, без патрон в цевта, пистолет "Зораки" с поставен пълнител, съдържащ шест боеприпаса и два ловни патрона 12-ти калибър. За случая са информирани служители от "Охрана на горите" към Югоизточно предприятие – Сливен. Лекият автомобил, оръжията, боеприпасите и чувалите с месо са иззети при извършения оглед. Двамата мъже са задържани за срок до 24 часа.

По случая е образувано бързо полицейско производство.

Последвайте канала на

Калина Христова
991 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.09.30 | 16:55

1

Хеим искат да се намали популациата ,хем ще те тровят живота .За това си свиркай и гледай сеира на глупаците във властта

Добави коментар

Водещи новини