4 катастрофи във Варненско само за денонощие

  • 20 септември 2019 10:09

  • 270
  • 0
4 катастрофи във Варненско само за денонощие
© Булфото (архив)

На 19.09. т.г., около 10:30 часа, на пътя Варна – Златни пясъци, е възникнало ПТП. Водачът на л.а. «Опел» В.Ш. (63 г.) от Варна, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, губи контрол над МПС и се блъска в предпазна мантинела. Вследствие на инцидента мъжът е получил контузии, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

На 19.09. т.г., около 11:45 часа, във Варна, на ул. «Хаджи Димитър», е възникнало ПТП, съобщиха от ОДМВР-Варна.

59-годишният водач на т.а. «Ивеко» О.С. от Варна, по време на движение назад, блъска пешеходец. Вследствие на инцидента мъжът (74 г.) получава контузни наранявания, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

На 19.09. т.г., около 14:30 часа, във Варна, на ул. «Кирил Шиваров», е възникнало ПТП.

39-годишният водач на л.а. «Инфинити» Д.Й. от Шумен, по време на движение назад, блъска пешеходка. Вследствие на инцидента жената получава комоцио и контузни наранявания, прегледана е и настанена за наблюдение, без опасност за живота.

На 19.09. т.г., около 22:15 часа, на пътя между селата Гроздьово и Цонево, е възникнало ПТП. Водачът на л.а. «Пежо» А.А. (18 г.) от с. Величково, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, губи контрол над МПС и се преобръща в крайпътна нива. Вследствие на инцидента мъжът и неговият спътник (22 г.) са получили контузии, прегледани са и освободени, без опасност за живота.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
270 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини