Проговори съсед на убитите, открити във водоем край Негован, има арестувани

  • 28 август 2019 17:10

  • 100667
  • 4
© Novini.bg

След като по-рано днес стана ясно, че е установена самоличността на убитите мъж и жена, открити във водоема до село Негован преди 10 дни, близка на жената заяви пред репортер на Novini.bg, че убитата е имала дъщеря, която в момента е в полицията.

Съсед на убитите пък разказа, че те са се нанесли в блока на столичния булевард "Витоша" преди 2-3 години. Той добави, че почти не е виждал жената, общувал е предимно с мъжа, който, по думите му, бил добре сложен (по непотвърдена информация мъжът е бивш треньор по борба и се казва Йордан Атанасов - б.р.)

Блокът, в който са живели убитите (Снимкa: Novini.bg)

Съседът на убитите каза, че от техния апартамент често се чувало чукане по тръбите на парното. Съседът попитал какво става и мъжът му обяснил, че жената, с която живеел, го правела, тъй като била много нервна.

Преди 2-3 месеца чукането по тръбите спряло. Оттогава и той не бил виждал мъжа и жената, открити мъртви край Негован.

Съседът посочи още, че двамата имали бяло куче, каквато информация изнесоха вчера от МВР за убитите.

По неофициална информация за тежкото престъпление са задържани двама мъже. 

Дъщерята на семейството, която живее в Нигерия, е подала сигнал в полицията, след като видяла снимките на дрехите на убитите, публикувани от МВР в интернет. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
100667 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
?????

2019.08.31 | 14:02

4

Не мога да разбера, дъщеря им два месеца не се е чувала с родителите си и това не я е притеснило? Че чак от телевизията ги е разпознала по дрехите... Доста невероятно ми звучи...

11111

2019.08.29 | 15:08

3

Убит е явно за пари. Много нагли строителни фалшиви фирми е казала някоя си докторска на мъж пострадал от тях. Бойко да влезе в Интернет или и малко да ги по контролира, защото няма кой, маса строители лъжат, мамят, а няма на кого да се оплачат. Умната, че живот на мнозина непоносимо. Кражби, далаверки, рекет, не шега работата.

Аз

2019.08.28 | 19:47

2

Сега пак ли не работи полицията,нещо нема коментари от страна на червенушковците?

Даааа

2019.08.28 | 17:31

1

Убил ги е съсед заради чукането по тръбите за щяло и нещяло. И той е бил нервак.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини