МВР разпространи снимки на молдовците, които избягаха от затворническо общежитие

  • 26 август 2019 11:31

  • 2856
  • 4
МВР разпространи снимки на молдовците, които избягаха от затворническо общежитие
©

Полицията разпространи снимките на двамата мъже - Василе Морару (25 г.) и Александр Хаджи (31 г.), които избягаха от затворническо общежитие в Стара Загора, където са изтърпявали наказание за престъпление, извършено на територията на България.

Александър Хаджи

Василе Морару

МВР припомня, че двамата са граждани на Молдова.

Василе Морару е с ръст 176 см, нормално телосложение, пъстри очи, бяло лице, светла коса и правилен нос. В момента на бягството си е бил с къси панталони, бял потник и сини маратонки.
Александр Хаджи е с ръст от 173 см, нормално телосложение, кестенява коса, бяло овално лице, кафяви очи и правилен нос. Има белег от срязване под долната устна. Бил е облечен с къси панталони и черна тениска.

Двамата мъже са обявени за общодържавно издирване. Призовават се гражданите, които имат информация за тях, да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото управление на МВР. Анонимността им е гарантирана.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2856 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Сетила се Мара...

2019.08.26 | 13:19

4

Еее...най-накрая им публикувахте физиономиите...!Ама вече тия снимки не са ни нужни,щото въпросните затворници са вече зад граница...

оцелял от "градежа" СДС-арски българин

2019.08.26 | 12:42

3

Душата на един грешник се преселила в Отвъдното. Застанала пред Св.Петър на изповед:
-Отче, мой!Смили се над душата на грешника,която стои пред теб! Преди много години извърших много голям грях! Източих няколко милиона от банката на един еврей. Слугите му,които пишат законите и които ги изпълняват не можаха да ме гепят и евреят умря от яд.
Св.Петър, като чул тази сърцераздирателна изповед възкликнал:
-Ама чедо, това,което си сторил не е грях!Напротив,това е похвално, това е чудо!- и му отворил широко портите на Рая.
А вие си правете изводите.

оцелял от "градежа" СДС-арски българин

2019.08.26 | 12:31

2

Такива хора,които крадат от банкерите са ми симпатични,макар че деянието - да крадеш от баш крадците да е обявено за престъпление.
Да знаех къде са, не бих ги предал,напротив -бих им помогнал с каквото мога.

2019.08.26 | 12:08

1

bravo na maloumnite kopi te uspiaha sled deset dena ot biagstvoto da ni pokajat snimki niama smisal glupci te otdavna vece sa vav cujbina.

Добави коментар

Водещи новини