Кипърец спори с шофьора на автобус, чупи панорамното му стъкло

  • 22 август 2019 13:08

  • 649
  • 7
Кипърец спори с шофьора на автобус, чупи панорамното му стъкло
©

Кипърски гражданин, постоянно пребиваващ у нас, е бил арестуван вчера следобед след скандал с шофьор на градски автобус във Варна. Това съобщават от ОДМВР.

Сигнал за случая е подаден около 16.50 часа. Автобусът от градския транспорт се е движел по линия 148. След спор с шофьора лицето с инициали Н. Л. (на 24 години), използвайки аварийно чукче, е счупило едно от страничните панорамни стъкла на автобуса. Младият мъж е задържан за срок до 24 часа.

По случая е образувано бързо полицейско производство, а след отпадане на основанието за задържане е освободен.

Последвайте канала на

Калина Христова
649 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Николас Ламприанидис

2019.08.23 | 10:17

7

Здравейте, аз съм този кипърец, който счупи прозореца. Културата и религията ми казва : хората да не вземат живот от хората. Аз като кипърец говорих със контролата, шофьора, и със градска мобилност Варна, преди да трябва да счупя прозореца. Когато видят жена ми, която има астма да припада, взех разрешение от шофьора да счупя аварийния прозорец със червеното аварийното чукче. Стъклото падна вътре в автобуса, въпреки че по международни европейски правила трябва да падне навън при авариен случай, но за щастие всички са живи.
Заради живота на жена ми и на детето ми ще плащам за стъклото, защото ( още веднъж ) КУЛТУРАТА И РЕЛИГИЯТА КАЗА: ХОРАТА ДА НЕ ВЗЕМАТ ЖИВОТ ОТ ХОРАТА.
Аз не съм хулиган, аз съм човек който видя живота ви. Благодаря на тези хора, които ми казаха добри думи в автобуса. Няма да забравя и една бабичка която ми каза ”благодаря” и ме гледа в очите.
Ако има свидетели на ситуацията, и мислите че съм прав, моля да отидете в 3то районно за показания.

P.S. Благодаря на Бога че никой не се задуши и никой не умря в този автобус и съм сигурен че това беше подарък от Него. Защото и този който помогна на детето Му със кръста беше КИПЪРЕЦ.

Коко

2019.08.23 | 09:17

6

"Кипърецът" наистина заслужава награда, а не задържане и глоби. Момчето е спасил човешки живот. Приятелката му е с астма, която се е нуждаела от въздух. В автобус без климатик и отворени прозорци при тази жега лесно е можело да има инциденти. До къде стигна България? В каква страна живеем днес? Моля подкрепете в случая тези младежи , които са се борили за правото си на живот. И те са човеци, и на тях се полага глътка кислород..

това е вицът на деня !

2019.08.22 | 13:49

1

Бях пряк свидетел на случилото се !
Кипърецът беше абсолютно прав !
В автобусът беше САУНА в яката жега ,нямаше климатик ,а малки шлюзове по тавана на буса,хората се пържеха като скот на скара !

Зорница

2019.08.22 | 16:42

5

Можете ли да отидете в 3 районно и да дадете показания?! Приятелката му е астматик и е започнала да се задушава затова е разбил стъклото...

пикачу

2019.08.22 | 13:57

4

модераторчо да ти изсъхне мозъка

това е вицът на деня !

2019.08.22 | 13:55

3

хората скочихме срещо шофиора да отвори вратите ,а той повика полиция и ни държа 45 минути докато дойдоха орГаните в затворение бус

препатил

2019.08.22 | 13:50

2

Ако е нямало включен климатик , каквато е практиката във Варна и температурата в допотопните таралясници е била около 50градуса и без достъп на въздух , кипъреца е за награда , не за арест !

Добави коментар

Водещи новини