Криминално проявен заплаши с нож хора край автогарата в Шумен, нападна и полицаи

  • 20 август 2019 11:12

  • 418
  • 0
Криминално проявен заплаши с нож хора край автогарата в Шумен, нападна и полицаи
© Булфото (архив)

47-годишен криминално проявен жител на село Белокопитово е задържан от полицейските служители снощи след получен сигнал, че заплашва с хладно оръжие жители на града в района на автогарата. Това съобщиха от ОДМВР - Шумен.

Около 22.30 часа в дежурната част на полицията е приет сигнал, че на автогара - Шумен мъж държи демонстративно нож в ръката си и отправя закани към непознати. На място бил пратен полицейски екип, но не бил установен.

Дадено било описание на мъжа и е направен обход в района. На една от пейките на входа на Градската градина бил забелязан мъж със същото описание. Извършена му била проверка, по време на която от джоба на връхна дреха бил иззет нож.

Отказал да даде документ са самоличност, започнал да отправя обиди към полицейските служители. Оказал яростна съпротива по време на задържането, като нанесъл удар по коляното на единия полицай.

Ритнал с крак другия в областта на корема и ребрата, правил опит да ги хапе. Изяснена била самоличността му- криминално проявен и осъждан многократно за грабежи, кражби, побой, проникване в чужди имоти през нощта, хулигански прояви- някои придружени със съпротива срещу орган на властта.

В.В. бил задържан за срок до 24 часа в РУ - Шумен. Образувано е досъдебно производство.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
418 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини