Вижте полицейския инспектор, който бе спипан с подкуп

  • 19 август 2019 14:45

  • 2169
  • 2
© Novini.bg

Софийски градски съд гледа при закрити врата мярката на полицейски инспектор Станимир Димитров, който бе задържан с подкуп, предаде репортер на Novini.bg.

Причината за това са събрани доказателства чрез специални разузнавателни средства.

Разследването срещу Димитров е започнало в началото на месец август 2019г. когато гражданин е подал сигнал, че районният инспектор му е поискал сумата от 850 лв., за да не му връчи по надлежния ред призовка за извършено административно нарушение на правилата за движение по пътищата – шофиране с превишена скорост.

Срещу поисканата сума, служителят на полицията обещал да не изпълни задълженията си по служба, като по този начин осигури изтичане на давността за реализирана на административно-наказателната отговорност спрямо гражданина.

Припомняме ви, че обвиняемият е задържан в момента на получаване на подкупа за срок от 72 часа.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2169 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ТТ

2019.08.19 | 17:05

2

Това районно отданна трябваше да бъде разформировано. Прав е аз.

Аз

2019.08.19 | 16:19

1

Само,че не казват,че е от 07-РУП ! Кой опъва чадър на шефката им! Преди три години отсраниха осем човека за разпространение на наркотици,единият от тях стреля по колегите си. След това още двама офицери също за разпространение на дрога. Началника на тежката група живя една година незаконно,със криминално проявено момиче за дрога,сега и този! Отдавна трябваше да бъде сменена тази жена,но някой опъва чадър над нея. Кой ли е?

Добави коментар

Водещи новини