Трима счупиха дрегера само за денонощие във Великотърновско

  • 12 август 2019 10:25

  • 1402
  • 0
Трима счупиха дрегера само за денонощие във Великотърновско
© Булфото (архив)

Трима водачи, употребили алкохол са установени за денонощие в областта. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Велико Търново.

Вчера в 17,20 ч. в района на Присовски завои служители на Пътна полиция са извършили проверка на лек автомобил "Шкода", управляван от 64-годишен мъж от областния град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 2,25 промила. Той е отказал кръвна проба.

Същата вечер в 22,00 ч. при провеждане на специализирана полицейска операция в Елена е извършена проверка на лек автомобил "Опел", управляван от 30-годишен мъж от с. Младово. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 2,10 промила. Той също е отказал кръвна проба.

Същия ден по обяд в полицейското управление в П. Тръмбеш е получен сигнал за самокатастрофирал лек автомобил «Рено» в с. Павел. Изпратеният на мястото полицейски екип е установил, че водачът – 47-годишен мъж от с. Босилковци е седнал зад волана, след употреба на алкохол. При проверка с техническо средство, апаратът е отчел 2,51 промила.

Водачът е отказал кръвна проба. В хода на извършената проверка е изяснено, че возилото е с прекратена регистрация. По трите случая са образувани бързи производства.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1402 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини