Катастрофа край Търговище: Една жена е пострадала

  • 26 юли 2019 10:39

  • 2633
  • 0
Катастрофа край Търговище: Една жена е пострадала
© Булфото (архив)

Жена е пострадала при катастрофа на главен път I-4 София - Варна при км 191. Това съобщиха от ОДМВР - Търговище.

Сигналът за инцидента е подаден на 25 юли 2019 г. около 10.30 часа на тел.112. В РУ - Омуртаг е съобщено за възникнало пътнотранспортно произшествие на главен път I-4 София - Варна при км 191 в община Антоново. 22-годишна жена от гр. Силистра, управлявайки лек автомобил „Нисан Примера“ в посока Варна, в разрешен участък от пътя е предприела изпреварване.

При движение с несъобразена скорост същата е изгубила контрол над управлението и автомобилът се е блъснал в задната част на движещ се пред него лек автомобил “Хюндай Гетц“, управляван от 56-годишна жена от гр. Велико Търново. В резултат на пътния инцидент и двата автомобила са напуснали пътното платно, като са се спрели в лявата канавка по посока на движението им.

Водачът на лекия автомобил „Хюндай“ е приета за лечение в МБАЛ - Търговище с фрактура на гръден кош и контузия на бял дроб, но без опасност за живота.

На двамата водачи са взети проби по надлежния ред – с техническо средство алкотест „Дрегер“, за евентуално наличие на алкохол в издишания от тях въздух, които са отрицателни.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ - Омуртаг.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2633 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини