Шофьор загина при жесток удар между ТИР и бус в Шуменско

  • 05 юли 2019 10:59

  • 1358
  • 1
Шофьор загина при жесток удар между ТИР и бус в Шуменско
© Булфото/Архив

27-годишен шофьор загина при жесток удар между ТИР и бус в Шуменско. Инцидентът е станал тази сутрин до село Изгрев, създадена е организация пътуващите от и към Силистра да преминават по обходен маршрут, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Шумен.

Сигнал за произшествието е получен в 6:00 ч. в дежурната оперативна част на областната дирекция в Шумен. Съобщено било, че са се блъснали тежкотоварен камион и бус.

Към мястото на инцидента веднага са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ.

След пристигане на екипите било установено, че водачът на буса е загинал на място. Спътникът му е невредим. Водачът на тежкотоварния автомобил е откаран в МБАЛ-Шумен с травми.

Спасителни екипи от пожарните в Шумен и Каолиново са помогнали да бъде изваден водачът на тежкотоварния автомобил от кабината. Мъжът е откаран е за преглед в МБАЛ- Шумен.

Причините за възникване на инцидента са в процес на изясняване. На място се извършва оглед. Движението в участъка е затруднено. Създадена е временна организация на движението. Пътуващите към Силистра ще бъдат насочвани през Венец, а идващите от Силистра ще преминават през Изгрев и ще бъдат насочвани към Каолиново.

От полицията молят водачите да шофират внимателно.

Последвайте канала на

Novini.bg
1358 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Иван

2019.07.05 | 11:41

1

Поредния турски тир убиец....

Добави коментар

Водещи новини