Осъждан мъж обра жилище в Г. Оряховица

  • 28 юни 2019 09:42

  • 305
  • 2
Осъждан мъж обра жилище в Г. Оряховица
© Булфото (архив)

За броени дни служители на полицейското управление в Г. Оряховица разкриха извършителя на взломна кражба. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Велико Търново.

Сигнал за случая е получен на 26 юни. По данни на тъжителя от жилище в железничарския град са били откраднати 2300 лв. и златни накити. При извършения на местопроизшествието оглед е установено, че извършителят е проникнал в жилището чрез взломяване на патрон на входна врата.

От проведените действия по разследването е установено, че автор на кражбата е 55-годишен мъж от гр. Враца, известен на полицията и многократно осъждан.

В сряда той е бил задържан на територията на град Шумен и конвоиран в РУ – Г. Оряховица. В автомобила, с който се е придвижвал са установени инкриминираните вещи. Вчера е привлечен, като обвиняем.

С постановление на прокуратурата е задържан за 72 часа.  Работата по документиране на престъпната му дейност продължава.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
305 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
онзи

2019.06.28 | 10:53

2

американския закон оправя всички видове крадци(мангали) изнасилват и убиват роднините ни а смешковците от които зависи само гледат как да лапат пари но им го пожелавам и на тех да се случи а онзи знае се кой нека да си гледа скапаните магистрали

!

2019.06.28 | 10:20

1

Многократно осъждан, но съдиите и политиците са фенове на рецидивистите. Не съм чул да има рецидивист с доживотна присъда след 10 и повече обира в България.

Добави коментар

Водещи новини