Младен Маринов за акциите срещу кабелните оператори: Няма нищо показно

  • 14 юни 2019 10:15

  • 1401
  • 2
©

Колегите си вършат работата съвместно с прокуратурата и Европол. Не бих казал, че тези акции са показни. Това е борба с интелектуалното пиратство, което е голям проблем за България.

Това заяви в кулоарите на парламента министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, по повод вчерашните акции в офисите на кабелни телевизии в Бургас и Кюстендил. "Хората изпитват неудобство, но проблемът е в този, който предоставя незаконни услуги. Вината не е в нас. Периодът на този вид престъпление е трудно да се пресметне, но ние твърдо ще противодействаме на тези вид престъпления, които нарушават авторските права. Тези права са много важни за развитието на обществените отношения. Борбата с пиратството може да окаже влияние и при облекчването на визовия режим за нашите граждани за САЩ. В 11.00 часа ще има пресконференция и там ще ви дадат повече информация. Предприети са следствени действия и се събират доказателства. Пак ще повторя, че виновните са тези, които предоставят незаконните услуги. Ние ще продължим борбата с пиратството, защото то причинява много лош имидж на страната ни в чужбина", категоричен беше Маринов.

"Това, което трябваше да бъде казано, беше казано. То беше казано в следствие на обществения интерес. Трябва да продължим да работим по този случай, но нека не го връщаме пак в обществения фокус", коментира вътрешният министър темата за 16-годишния ученик от Пловдив, който беше вербуван от "Ислямска държава". 

По повод информацията за полицейско насилие над две момчета в София Маринов заяви: "Разпоредил съм проверка на директора на СДВР на случая и тя е в ход".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1401 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.06.14 | 13:11

2

Точно така Българино!Поздравления за точната формулировка...!

българин

2019.06.14 | 10:59

1

Който не е рекламирал и не е показвал светия и Божи човек - Цвъки /Молитвината Закуска/ - това го чака !
За производителите на суджуци отмина времето.

Добави коментар

Водещи новини