Още арести в циганската махала в Пещера след масовия бой

  • 08 юни 2019 16:12

  • 2807
  • 3
Още арести в циганската махала в Пещера след масовия бой
© Пресцентър МВР (архив)

Трима души са арестувани в ромския квартал на Пещера за притежание на боеприпаси и възпрепятстване на органите на реда. Акцията е по заповед на директора на областното полицейско управление в Пазарджик ст. Комисар Йордан Рогачев. 

При масираната акция са обискирани частни домове и магазини. Открити са 29 бойни патрона за пистолет 9-ти калибър и нерегистрирана пневматична пушка. При проверка на един от търговските обекти двама души са оказали съпротива на полицията и са направили опит да ескалират напрежение, но то бързо е било потушено. При последвалите проверки са установени множество нарушения – от нерегламентирана търговия до наемане на малолетни работници. Срещу нарушителите са образувани полицейски производства, съобщава БНР.

Ромският квартал в Пещера остава под полицейско наблюдение, след като преди ден две враждуващи фамилии предизвикаха масов бой и вандалски прояви. При безредиците с дървен кол бе пребит мъж, който е в пазарджишката многопрофилна болница. За мелето бяха арестувани петима души.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2807 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.06.08 | 21:06

3

Оставете ги да се избият тия орки бе

2019.06.08 | 18:56

2

А на Циганина с асансьора няма кой да му сложи прангите,нали!?

степан

2019.06.08 | 16:33

1

Взимате си големите заплатки и бонуси и само си спите ,като ученици дето излизат от къщи и се прибират всеки ден за да ги видят комшиите, че ходят на училище за авторитет.

Добави коментар

Водещи новини