Паднала мазилка рани тийнейджърка в Пазарджик

  • 05 юни 2019 14:47

  • 556
  • 0
Паднала мазилка рани тийнейджърка в Пазарджик
© Булфото (архив)

17-годишно момиче е с разкъсно-контузна рана на крака, след падане на мазилка от жилищен блок в Пазарджик, съобщи говорителят на ОДМВР – Пазарджик Мирослав Стоянов.

Той обясни, че преди обяд е получен сигнал на телефон 112 за това, че част от облицовъчна мазилка на жилищен блок, който се намира в близост до Езиковата гимназия "Бертолд Брехт" в Пазарджик, е паднала и наранила 17-годишно момиче. На място са изпратени патрул на Районно управление "Полиция", дежурен екип на пожарната в Пазарджик и екип на "Спешна помощ".

Момичето се е намирало в близост до жилищния блок, когато парче от облицовъчната мазилка се е откъртило и е паднало върху крака му е като е причинило разкъсно-контузна рана. Момичето е транспортирано в болницата в Пазарджик. Няма опасност за живота му. Установени са родителите на детето, подадена е информация до тях за състоянието му. Разяснени са правните възможности родителите да депозират жалба по случая, защото няма данни за престъпление от общ характер. Мястото е оградено с полицейска лента от страна на екипите на полицията и пожарната. Ще се предприемат мерки за отстраняване на опасни елементи от мазилката на блока, за да няма други подобни инциденти, обясни Стоянов, цитиран от "Фокус".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
556 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини