Криминално проявен мъж от Плевен се оплака от полицейско насилие

  • 20 май 2019 19:54

  • 16219
  • 25
Криминално проявен мъж от Плевен се оплака от полицейско насилие
© Нова телевизия

Сигнал за полицейско насилие в Плевен. Мъж е със счупени ребра и контузии по тялото след арест. Според пострадалия - полицаите са го пребили. Според униформените той е бил агресивен, оказал е съпротива и дори се е наложило да извикат подкрепление. А един от полицаите е пострадал леко.

Росен Кирилов от Плевен е криминално проявен с много регистрации в МВР. Пред Нова телевизия обаче той показа следите от полицейски палки по тялото му, след като е бил задържан снощи. Причината за ареста е, че слушал силно музика в 03:00 часа през нощта.

„Идват полицаи и казват: „Намалете музиката”. ОК, спираме я. Пуснахме си от телефона. След 10 минути се върнаха и нахлуха. И тук ме биха, и в полицията ме биха пак. Изгубих съзнание”, разказва Росен Кирилов.

От полицията обясниха, че патрул на два пъти е бил в дома на Росен. Първо бил предупреден устно. Вторият път обаче се е стигнало до употреба на сила.

„Той си продължи със своята теза: „К'ви сте вие?”. И, започна да ни обижда: „Помияри, простаци”. Стана агресивен, при което аз го дръпнах да излиза отвън. Той посегна с юмрук да ме удари, аз се защитих с ръка иначе, щеше да ме удари в лицето, а той ме удари в ръката. Разкъса служебният ми знак, при което бяхме принудени да използваме физическа сила и палка”, разказва един от полицаите.

Росен има рани по цялото тяло. Има и счупени ребра. Семейството му не вижда вина в него.

„Оттук нататък ще си търся правата. Да кажат, че ние сме виновни, защото все малцинствата са виновни. За какво?”, пита Надя Берова.

А полицията е докладвала случая на прокуратурата за неподчинение при арест.

„Събират се всички документи относно фактическата обстановка и действията на служителите”, заяви Красимир Начев – директор на ОД на МВР – Плевен.

Кой кого е бил и нападнал трябва да стане ясно до два месеца.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
16219 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
А.Х.

2019.05.21 | 23:58

25

Гнусният мангал се е правил на много голяма работа,като същевременно е пречил на хората да спят,но сега ще го изкараме жертва.Тя полицията не стига,че върши съвсем малко,но и когато го свърши им се извиват ръцете.За едноклетъчните кафеникави същества само физическо ликвидиране и в редки случаи бой придружен с насилствен труд.Иначе ще продължат да ни се качват на главите.Убивайте ги и ги бийте!Без жал и без значение дали са деца,жени,баби,инвалиди и тн..Вижда се,че ако ние не го правим,го правят те.Въпросът тук вече е-ние или те.

баджо

2019.05.21 | 21:26

24

Законите са за всички !

Виолета Минетчииска

2019.05.21 | 20:13

23

Този циганин само заради престъпната му физиономия трябва да му дадат две години затвор. Тогава ще се научи да спазва законите и порядките. Освен това ще обърне резбата в пандиза. Основните стъпки на интеграцията е спазването на законите, ограмотяване и труд.

"властите"

2019.05.21 | 20:06

22

Властите показват грешната страна на интеграцията на мързеливите и не грамотни цигани. Те ги поощряват да крадат, да не учат, да просят да проституират, да се женят на 12 години, да продават децата и жените си като животни, и да бъдат педофили и сутеньори, да продават забранени стоки. За всички тези престъпления никой не ги осъжда да бъдат реално в затвора. На някои дават смешно ниски присъди или условни, други са с над 40 висящи дела.Така властта се сраства с престъпността. За такава власт повече няма да гласувам.

Борис

2019.05.21 | 19:52

21

Циганските престъпници вместо да се оплакват от ченгетата, нека да отидат да живеят в чужбина. Но там със сигурност няма да излязат от затвора. Като не искат да спазват законите да им отнемат българските паспорти и те да станат бежанци в ЕС, като се представят за индиици.

БГ действителност

2019.05.21 | 19:47

20

Полицаите са длъжностни лица и никои няма право да ги обижда и да ги удря. Циганите трябва да се научат да спазват законите. Такива престъпници трябва да бъдат в затвора. Браво на полицаите дори заслужават награда. Навик стана на мангасарите да бият полицаи. Освен това всеки ден нападат обикновени хора. Държат се като зверове. Властите трябва да ги научат на труд, да учат и да спазват законите. Само така ще се интегрират. Трябва да се построят още много затвори.

П.Стефанов

2019.05.21 | 11:22

19

Малко му е боя.Много нахални станаха циганите.

Българ

2019.05.21 | 10:12

18

Малко му е на тоз лайнар!

2019.05.21 | 04:53

17

в САЩ щяха да го застрелят полицаите като куче

xaxa

2019.05.20 | 23:20

13

Кой кого е бил и нападнал трябва да стане ясно до два месеца.

2019.05.21 | 00:13

16

XAXAXAXA

Добави коментар

Водещи новини