Младеж изпочупи стъкло на тежкотоварен кран, в дома му намериха наркотици

  • 08 май 2019 14:16

  • 1155
  • 0
Младеж изпочупи стъкло на тежкотоварен кран, в дома му намериха наркотици
© Булфото (архив)

Служители на Осмо Районно управление при СДВР са задържали 24-годишен криминално проявен мъж от Панчарево, увредил чуждо имущество, а по-късно в жилището му са намерени и наркотици. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

На 6 май, около 19.20 часа, служител на строителен обект в Панчарево подал сигнал в полицията за счупено панорамно стъкло на тежкотоварен кран. В резултат на предприетите оперативно-издирвателни действия било установен и задържан извършителят - 24- годишен мъж, с криминални регистрации в полицията за наркотици.

Последвали процесуално-следствени действия и в жилището му, където униформените открили две полиетиленови пликчета с растителна маса, пликче с прахообразно вещество и електрона везна.

По случая е образувано досъдебно производство. Резултатът от назначената експертна справка показал, че иззетите вещества са амфетамин с тегло 1.24 грама и марихуана с тегло 0.69 грама.

След доклад на събраните материали в Софийска районна прокуратура задържаният е привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 354 а от НК и му е наложена мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 500 лева.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1155 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини