Ревнивец подгони опонента си с брадва в Смолянско, иска да го гази със собствения му джип

  • 08 май 2019 11:31

  • 3028
  • 1
Ревнивец подгони опонента си с брадва в Смолянско, иска да го гази със собствения му джип
© Gettyimages

44-годишен мъж от смолянското село Забърдо се издирва за закана за убийство, след като направил опит да сгази мъж с джипа му и го гонил с брадва. Той е в неизвестност от вчера и се издирва от полицията.

Мъжът изчакал появата на заподозрения от него Д.М. на 56 години от селото пред селския ресторант. Нищо неподозиращия Д.М. паркирал служебния джип "Тойота Хайлукс“ с пловдивска регистрация, собственост на еднолично дружество с ограничена отговорност с адрес на управление в Съединение пред ресторанта. Тогава по-младия мъж успял да се качи в джипа му и го подгонил по селските улици. Според местните причина за публичната разправия е ревност.

След 200 метра обаче катастрофирал и зарязал возилото. Намерил брадва и подгонил Д.М. Кметът на селото скрил С.К. в стая в кметството, за да го опази, докато дойде полицията, а ревнивецът междувременно изчезнал.

,,Към настоящия момент той се укрива и полицията го издирва. Образувани са две досъдебни производства – за отнемане на автомобил и за закани за убийство, работата по които продължава'', заявиха от ОД на МВР – Смолян.

Последвайте канала на

Владимир Василев
3028 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
3344

2019.05.08 | 14:11

1

Vsi4ki sa LUDI TUK

Добави коментар

Водещи новини