Закопчаха мъж, нападнал охранител в заведение

  • 30 април 2019 13:03

  • 742
  • 0
Закопчаха мъж, нападнал охранител в заведение
© МВР (архив)

49-годишен мъж е задържан за стрелба с газов пистолет и нападение на охранител в заведение. Това съобщиха от ОДМВР - Велико Търново.

Бързо производство за хулиганство е започнато в полицейското управление в областния град. В събота в 04.48 часа в управлението е получен сигнал за скандал, възникнал между двама мъже в района на стадиона във Велико Търново. Изпратеният на адреса полицейски екип е установил двама мъже – служител в частна охранителна фирма на 21 и 49-годишен мъж и двамата от старата столица.

От проведената беседа с тях е изяснено, че по-възрастният, афектиран е произвел изстрел с газов пистолет и опитал да удари с тръба и метален бокс охранителя, за това, че го извел в явно нетрезво състояние от заведение. Униформеният служител е успял да се защити. Агресивният мъж е задържан с полицейска мярка до 24 часа. Срещу него е образувано бързо производство.

Бързо производство за хулиганство е образувано и в Районно управление – Свищов. В събота в управлението е бил получен сигнал за нарушаване на обедната тишина. На адреса в крайдунавския град е изпратен полицейски екип, който е установил в жилището 19-годишен младеж.

В хода на проверката той е отправял закани и заплахи към униформените, отказал е да изпълни полицейските им разпореждания и ударил единия в областта на крака, а другия в областта на ръката. Младежът е бил задържан и отведен в полицейското управление. Срещу него е започнато бързо производство.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
742 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини