Мъж към приятелката си: Ако не сме заедно, ще те убия и ще те лежа!

  • 08 април 2019 10:29

  • 4418
  • 1
Мъж към приятелката си: Ако не сме заедно, ще те убия и ще те лежа!
© Pixabay

Задържано е лице, отправило закана за убийство, придружена с нанасяне на телесна повреда в условията на домашно насилие. Това съобщиха от пресцентъра на СДВР.

На 05.04.2019 г., в гр. София, ж.к. "Дружба", К. се е заканил с убийство на В. (с която съжителствал на „семейни“ начала) с думите: ,,Прави си сметката, като ме гониш, че ако не сме заедно после, ще те убия и ще те лежа! Ще те преследвам и където те видя, те пребивам! Ще се напия, ще се нашмъркам и нали знаеш – мъртва си!'', като това заканване би могло да възбуди у пострадалата основателен страх за осъществяването му.

На К. е повдигнато обвинение и за това, че на същото място и по същото време, чрез нанасяне на удари с юмруци в областта на тялото и главата, стискане на шията и нанасяне на удари с крак в областта на тялото, причинил на В. телесна повреда, като това деяние е извършено в условията на домашно насилие.

Предвид високата обществена опасност на извършените деяния, дежурен прокурор е постановил задържане на обвиняемия за срок до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в сградата на СРС на 09.04.2019 г. – за разглеждане на искане за вземане спрямо него на мярка за неотклонение "Задържане под стража".

Последвайте канала на

Владимир Василев
4418 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Jennifer P.

2019.04.08 | 11:03

1

Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето.

повече тук..............>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

Добави коментар

Водещи новини