Мъж се натресе да живее при семейство в Русе, полицията едва го изкара от дома им

  • 21 март 2019 14:27

  • 15605
  • 3
Мъж се натресе да живее при семейство в Русе, полицията едва го изкара от дома им
© Булфото/Архив

Сигнал от младеж, че в жилището, което обитава с майка си в Русе, се е самонастанил мъж, е постъпил на 19 март в 21:45 часа в полицията, съобщиха от пресцентъра на  МВР.

За изясняване на случая са изпратени два екипа служители от групата за охрана на обществения ред при Второ РУ. При проверката на адреса униформените установяват, че става въпрос за 36-годишен мъж от с. Тетово.

Мъжът оказал съпротива на служителите на реда като започнал да отправя по техен адрес обиди и псувни, след което е нападнал и физически единия полицаите. 36-годишният е задържан в МВР за срок до 24 часа.

От полицията не коментират как точно мъжът се е самонастанил и имал ли е отношения с някой от семейството, но уточняват, че с постановление на Русенската районна прокуратура мъжът е задържан за срок до 72 часа.

Повдигнати са му обвинения за хулиганство, съпротива на властта, нанасяне на лека телесна повреда на служител при изпълнения на задълженията му. Заплашва го затвор до 5 години и глоба.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
15605 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Бакъря

2019.03.22 | 09:40

3

Защо не се натресе в някой от седемте апартамента на Цвъки Молитвата !?
Цвъки, вместо да ходи като простинал конь по"молитвени закуски" и след като е религиозен патриот - да вземе да покани този нещастник в един от имотите си!
Явно на "молитвените закуски" не са обсъждали Евангелието, където пише :"Когато имаше две ризи,дай едната на ближния си"!?

Добави коментар

Водещи новини