Поне осем човека са задържани във Враца за наркотици за последното денонощие

  • 15 март 2019 10:21

  • 1059
  • 0
Поне осем човека са задържани във Враца за наркотици за последното денонощие
© Novini.bg

Поне осем човека са задържани във Враца за последното денонощие, заради притежание на наркотици, съобщават от ОД на МВР.  Вчера, в  12.20ч. в областния център е извършена проверка на  две криминално проявени лица, от гр. Враца и от село с.Баурене. В едно от лицата е намерена зелена суха листна маса -„чай“ за пушене.

В 19.50ч. в чакалнята на жп гара Враца  е извършена полицейска проверка на три лица. В едно от лицата, 23-годишен жител на село Брусен е намерен плик, съдържащ суха зелена листна маса - канабис. Трите  лица са задържани  в РУ Враца.
Тази нощ, в 00.45 ч. в гр. Враца  е извършена проверка на лек автомобил „Шкода“,  паркиран на улица  в гр. Враца. В колата са установени 5 непълнолетни лица от гр. Бяла Слатина. При извършения обиск  в автомобила е открит канабис и електронна везна. Лицата са задържани в РУ-Враца.  Образувано е бързо полицейско производство.
 
По време на специализирана операция по линия „Противодействие разпространението на наркотици“, в гр. Мездра е извършена проверка на 17-годишен жител на същия град и 15- годишен жител на село Крапец. При извършените обиски, в двете лица са намерени пликчета  съдържащо „чай“ за пушене.
 
За времето от 20.30 ч. до 21.30 ч. снощи, на територията на село Хубавене е проведена специализирана полицейска операция по линия „Наркотици”. Извършени ас проверки  в питейни заведения, МПС, района около училището. Нарушения не са установени.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1059 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини