Младен Маринов за Митьо Очите: Длъжни сме да осигурим медицинска помощ на всеки

  • 01 март 2019 13:16

  • 1870
  • 3
Младен Маринов за Митьо Очите: Длъжни сме да осигурим медицинска помощ на всеки
© Булфото (архив)

По закон сме длъжни да осигурим медицинска помощ на всеки, който поиска такава и това правим в момента с Димитър Желязков – Очите.

Това каза в кулоарите на парламента министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, по повод информацията, че вчера в ГДБОП Димитър Желязков е получил хипертонична криза и се е наложило да бъде извикана линейка. "В момента текат процесуално-следствени действия по предявяване на материалите по досъдебните производства. В такива случаи знаете, че обвиняемите и защитата си изграждат най-различни стратегии за защита и за опити на компрометиране на нашите процесуални действия“, каза още министър Маринов. 

Той коментира и темата за проверките по бензиностанциите. "От вчерашния ден, мисля, че имаше над 25 констатирани нарушения от различен характер. Част от тях са свързани с пожарната и аварийната безопасност. Друга част са свързани с измервателните уреди на бензиностанции. Имаме един случай на затворена бензиностанция, на която не са работили измервателните уреди. Днес продължават тези проверки. Не делим бензиностанциите на големи и малки. Работим по обекти. Тук става въпрос за търговски вериги и всяко едно непремерено изказване може да доведе до напрежение в сектора“, разкри Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1870 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
гост

2019.03.21 | 21:53

3

Заслужава ли един рекетьор толкова банки с кръв ,на обикновените пациенти се иска кръв от двама познати, иначе не ги оперират и лекарите нехаят, а на този престъпник веднага осигуриха всичко ....!!!!???????????
До кога престапниците ще са с предимство в Булгаристан ?????

MITY#

2019.03.01 | 14:38

2

Трябва да получите пари онлайн от вашия хол чрез завършване на проста работа с вашата работна станция за няколко часа на ден, да получите $ 238 на всеки час и да получите такса всяка седмица, докато избирате рутинни.

посетете тук....>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

Бенчо Бенчев

2019.03.01 | 13:04

1

Ами ще трябва да го полекуваме, Митю. Още има много бяла паста за внасяне и дистрибуция.

Добави коментар

Водещи новини