Намериха убит таксиджия между Разград и село Дянково

  • 28 февруари 2019 09:14

  • 11768
  • 3
Намериха убит таксиджия между Разград и село Дянково
© bulphoto

63-годишен таксиметров шофьор е намерен убит на пътя между Разград и село Дянково.

Около 21.40 ч. вчера на тел.112 е получен сигнал за транспортно произшествие след жп прелеза на пътя Разград - село Дянково. Първоначално на място пристига автопатрулен екип, който установява таксиметров автомобил „Дачия Логан“ с разградска регистрация, излязъл извън пътното платно, съобщават от ОД на МВР - Разград.

В гората, на около 8 метра от автомобила, е открито тяло на мъж. Предприети са следствени действия и оглед на местопроизшествието от оперативна група служители на „Криминална полиция“ и съдебен лекар. Установено е, че се касае за убийство.
 
Тялото с две прободно-порезни рани от нож в областта на врата се оказва на водача на таксито. Впоследствие е установена самоличността му - 63-годишен мъж от Разград, който по данни на собственика на колата е управлявал автомобила като таксиметров.

Образувано е досъдебно производство. Продължават действията по разследване на тежкото престъпление.

Камера в района е заснела в гръб предполагаемия убиец на таксиметров шофьор край Разград, предаде БТВ.

Кадър: БТВ

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
11768 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
До офффф

2019.02.28 | 12:16

3

Мерките ги знае всеки един гражданин независимо от етнос и религия, в тая кочина, убий съдия или адвокат, и ще видиш какви меркки ще се вземат, даже не си ги и сънувал-а ! Политическата пасмина е скопена относно съдебната система защото се водят "НЕЗАВИСИМИ" какво е това независим щом можеш да осъъждаш всеки един гражданин на една страна представвляващ общнност от едно цяло като общност и държава?!? Откъде им идват заплатитте на тояя "НЕЕЗАВИСИМ СЪД" Марс? Венера? Юпитер?

POLY

2019.02.28 | 11:57

2

Трябва да получите пари онлайн от вашия хол чрез завършване на проста работа с вашата работна станция за няколко часа на ден, да получите $ 238 на всеки час и да получите такса всяка седмица, докато избирате рутинни си работа.

Посетете тук....>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

Оффф

2019.02.28 | 11:43

1

Присъдите за убийство са мижави, направо смешни, ако не се вземат радикални мерки, няма да се оправят нещата

Добави коментар

Водещи новини