Трима мъже се млатиха в метрото

  • 20 февруари 2019 11:17

  • 3720
  • 3
Трима мъже се млатиха в метрото
© dnes.bg

Трима мъже бяха заснети да се бият в столичното метро. Случаят е от станция "Г. М. Димитров".

Не стана ясно скандалът откъде започва и неговата причина.

На кадрите се вижда и полицай, който се опитва да ги разтърве. Присъстващи от другата страна на линията пък недоумяваха защо униформеният не вземе по-крути мерки и не спре биткаджиите. При разрастване на боя някой от участниците можеше да се окаже върху линията.

В крайна сметка след няколко удара, закани на висок глас и молещ се полицай - не се стигна до по-неприятен инцидент, пише dnes.bg


 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3720 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
боби

2019.02.20 | 13:15

3

Каква е тази полиция??Смешна! Най-малко двама трябва да се движат!! Докъде стигна тази полиция да се моли! Ами приберете ги тези бабаити за хулиганство. то затова вече тази държава става все по-бандитска!!

kolxo

2019.02.20 | 12:57

2

Това не са полицаи, а обикновени пъдари. Не могат на 3 годишно дете бонбон да вземат. За това се моли.

Кой?Защо?Кога?Как?

2019.02.20 | 11:55

1

Жалко за полицая, трябва да се унижава да моли. Той и нямаше какво да прави или пък можеше да направи. Въпроса е защо е сам? Къде са му колегите? Кой не си е свършил работата и не е назначил поне още един или двама? Там има концентрация на хора. Кои са тези "специалисти" админостратори дето си взимат само заплатата и си топлят стола. Кой ще бъде наказан (уволнен) за случая. Кой ще бъде уволнен следващия път ако има смъртен случай? И не говоря за служителя. Къде са кметове, заместник кметове, началници безопастност, къде са да отговарят дали са решили да спестят някой лев или са ги откраднали? Какво ще направят за да не се повтарят подобни и по лоши събития?

Добави коментар

Водещи новини