Любовен екшън в циганската махала на Благоевград вдигна на крак полицията

  • 19 февруари 2019 10:04

  • 3112
  • 1
Любовен екшън в циганската махала на Благоевград вдигна на крак полицията
© Pixabay (архив)

Стрелба в ромската махала на Благоевград рано тази сутрин вдигна полицията на крак. Оказа се, че мъж е искал да убие съпругата си и е стрелял по нея, съобщава struma.com.  Само чудо спасило жената, която е в шок от преживяното.

Историята започнала малко преди 7.00 часа тази сутрин. Мъжът осъмнал пред портата на любимата си, която преди дни го изгонила от семейното ложе. Носил със себе си и туба с бензин. Когато жената отворила вратата и отново го натирила да си ходи, мъжът се разкрещял, че тя му изневерява, че няма да я остави, извадил пистолета и стрелял. Куршумите от пистолета минали покрай жената. Съседи извикали полиция, а влюбеният избягал. 

От ОДМВР-Благоевград съобщиха, че 45-годишен мъж е задържан за стрелбата в района на улица "Търново" в Благоевград. Възпроизведени са били два изстрела с огнестрелно оръжие. Сигналът за инцидента е подаден около 04.10 часа на тел.112. Няма пострадали хора.

Със заповед лицето е задържане за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава, уточняват от благоевградската полиция.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3112 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
БГ

2019.02.19 | 11:15

1

ЕЙ АМАН ОТ ТЕЯ МАНГАЛИ!АБЕ НАТРОШЕТЕ ГИ ТИХОМЪЛКОМ И ДА МИРЯСАТ!КАКВО СЕ ПРАВИТЕ НА ОЩИПАНИ МОМИ!ТО БИВА-БИВА,АМА АМАН ОТ ,,ТОЛЕРАНТНОСТ,,!ДА ВИ ПИКАЯ НА МАЙМУНСКИТЕ ПРАВА И НА ВСИЧКОТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини