Откраднаха пари от бус в Попово, хванаха младеж с наркотици и крадец

  • 14 февруари 2019 12:06

  • 801
  • 0
Откраднаха пари от бус в Попово, хванаха младеж с наркотици и крадец
© Novini.bg

В РУ-Попово е установен и задържан и извършител на взломна кражба от частен дом.

Вчера след проведени оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия в управлението е доведен 40-годишен мъж от гр. Попово, за когото е установено, че е извършител на кражба на телевизор и аудио уредба от необитаема къща в гр. Попово – собственост на 64-годишен мъж от същия град.

Престъпшението е извършено като в къщата е проникнато чрез счупване на стъкло. Извършителят е задържан за срок до 24 ч в РУ-Попово на основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от Закона за МВР. Известен е на полицията с извършени от него предишни кражби, осъждан. 

За времето от 11,50 до 12,10 ч вчера в гр. Попово неизвестен извършител е извършил кражба от паркиран на ул. „Възраждане“ товарен автомобил“Фолксваген“ с търговищка регистрация за разносна търговия-фирмена собственост, сумата от 406 лв. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ-Попово.

При извършена в жилище в гр. Попово полицейска проверка е установено, че обитаващият го 18-годишен младеж от с. Голямо Градище, община Опака, държи у себе си найлоново пликче с бяло прахообразно вещество с тегло 16,26 грама, което при извършен полеви наркотест реагира на наркотичното вещество амфетамин. По случая е образувано досъдебно производство по по описа на РУ-Попово.

Последвайте канала на

Десислава Станева
801 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини