Крадец удари полицай с гаечен ключ

  • 25 януари 2019 14:40

  • 8339
  • 5
Крадец удари полицай с гаечен ключ
© Булфото (Архив)

32-годишен мъж е задържан за кражба на автомобил и нападение на полицейски служител. Това съобщиха от ОДМВР – Добрич.

Тази сутрин в района на „Митница“ в град Добрич при провеждане на мащабна специализирана полицейска операция за противодействие на кражбите от превозни средства, непосредствено след кражба на резервна гума от джип, е задържан 32-годишен мъж от град Варна, криминално проявен.

При последвалото претърсване в паркирания в близост автомобил с варненска регистрация, собственост на задържания мъж, са установени множество пластмасови капачки за джанти и черна маска с прорези за очите.

Операцията е реализирана от полицейски служители на Сектор „Криминална полиция“ при Първо РУ МВР - Добрич и Сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОД МВР - Добрич.

При задържането на извършителя, същият оказва съпротива, като нанася удар с гаечен ключ в областта на главата и ръката на полицейски служител. Вследствие на оказаната съпротива и в условията на абсолютна необходимост са употребени помощни средства. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР - Добрич.

Материалите по случая са докладвани в РП - Добрич. Работата по доказване и документиране на цялостната престъпна дейност на извършителя продължава.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
8339 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Смехурко

2019.02.03 | 17:59

5

Чудя се защо в милиционерите ни има нещо френско - а то било че всички са като удряни с френски ключ...

Пенчо

2019.01.25 | 15:32

1

Браво! Прекършихте гръбнака на престъпността, като заловихте сериен крадец на капачки от джанти!

А4 Кьопек

2019.01.26 | 16:02

4

Ей лешпер, ти май и да четеш не можеш - краде резервни гуми от джипове. Досега има над 10 кражби тоя долен наркоман от коли в Балчик,Каварна и Дч. Амсалак,като не си запознат не си давай компетентното мнение от коневръза, ако беше лепнал твойта гума нямаше да ръсиш мозък. Или и ти си смотан наркоман? А бастун? Аман от дрогирани капути.

ха ха

2019.01.25 | 17:59

2

Но ако на Теб ти бяха Откраднали 100% щеше да се радваш ако го бяха дори Застреляли нали ?

БГ действителност

2019.01.26 | 10:52

3

Депутатите вместо да си проспиват времето нека да си припомнят как в щатите застреляха българин. Там направиш ли рязко движение при полицай, ще те застреля много бързо. Така се защитава демокрацията. Когато е застрашен живота на ченгето, ако трябва и десет човека да застреля. Дайте правомощия на полицията.

Добави коментар

Водещи новини