Полицията в Русе разследва палежи на автомати за кафе

  • 23 януари 2019 14:19

  • 441
  • 0
Полицията в Русе разследва палежи на автомати за кафе
© Булфото (архив)

Полицията разследва палежи на автомати за кафе. Тази нощ, в 01:32 часа екип от Първа РСПБЗН-Русе е пратен по сигнал за запален кафеавтомат, намиращ се в кв. „Дружба“ на ул. "Гео Милев". Установено е, че в отвора за чашите са били поставени салфетки и други отпадъци.

Пожарникарите и полицаите изпратени на местопроизшествието са установили, че близо до тази машина, е бил направен неуспешен опит да бъде запален и друг автомат за кафе. Малко по-късно екип пожарникари е изпратен за подобен сигнал и на ул. "Шипка", до страничния вход на пазара.

Там отново са открити салфетки и други отпадъци в отвора за чаши. Полицията е започнала разследване по случаите. Извършени са огледи на местопроизшествията. Образувани са досъдебни производства.

Същевременно са предприети всички необходими действия за обход в районите на инцидентите и на територията на града, но евентуалния извършител или други съмнителни лица не са били установени от полицията. Изяснено е, че автоматите са собственост на различни фирми. Работата по разследването продължава.

Последвайте канала на

Десислава Станева
441 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини