Шефът на КАТ-Казанлък се застрелял в слепоочието

  • 14 декември 2018 16:43

  • 9066
  • 5
Шефът на КАТ-Казанлък се застрелял в слепоочието
© Булфото (архив)

Става въпрос за самоубийство с един изстрел в слепоочието със служебния пистолет. Това каза пред журналисти окръжният прокурор Дичо Атанасов във връзка с намереното тяло на началника на КАТ – Казанлък Тодор Николов.

Намерено е оръжието на самоубийството.

Районна прокуратура - Казанлък образува досъдебно производство по повод смъртта на началника на "Пътна полиция" Тодор Николов, съобщават от пресцентъра на Апелативната прокуратура в Пловдив. Разследването е за престъпление по чл. 127 ал. 1 от Наказателния кодекс, за да установи причината за смъртта.

На 14 декември 2018 г., край село Бузовград, общ. Казанлък, в личния си лек автомобил е бил намерен Тодор Николов, на 44 г., като е установено, че той е починал от прострелване в слепоочието с огнестрелно оръжие. В хода на досъдебното производство ще се събират доказателства по установяване на всички факти и обстоятелства по случая. В момента се извършва оглед на местопроизшествие от следовател в Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура - Стара Загора, като участва и съдебен лекар.

По досъдебното производство предстои назначаване на съдебно-медицинска и балистична експертизи, събиране на гласни и писмени доказателства и други действия за установяване на цялостната фактическа обстановка. На местопроизшествието са Дичо Атанасов, окръжен прокурор на гр. Стара Загора, и директора на Областната дирекция на МВР - Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев. 

Тодор Николов е в системата на МВР повече от 10 години. По-рано старши комисар Георги Хаджиев отхвърли версията да има връзка между изчезването на началника на Пътната полиция и разпитите по-рано тази седмица на негов подчинен от сектор "Вътрешна сигурност".

Дни преди изчезването Тодор Николов е споделил, че има проблеми със сърцето и му предстоят по-сериозни прегледи.

 

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
9066 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
:)

2018.12.14 | 19:04

5

Налапал се е с кредити мършата и логично не може да ги плаща и се гръмнал :)

Кво да говорим за простосмъртните?

2018.12.14 | 18:30

4

Щом ченгета взеха да се самоубиват, значи наистина е много зле ситуацията.

2018.12.14 | 18:04

3

ХАХАХА ! В тиквенска България всички убити полицаи са самоубити ! Щастливо си живеят, корумпират се като вожда си и в разцвета на силите си си теглят куршума ???

asd

2018.12.14 | 16:56

1

колко пъти?

За истината

2018.12.14 | 17:04

2

При самоубийството по-бързо се приключва случая

Добави коментар

Водещи новини