Дядо се заби с колата си в патрулка, спряла, за да обезопаси пътен инцидент

  • 02 декември 2018 12:07

  • 1146
  • 1
Дядо се заби с  колата си в патрулка, спряла, за да обезопаси пътен инцидент
© Novini.bg

Катастрофа между лек автомобил и патрулка е станала в село Братаница, няма сериозно пострадали. Това съобщи rадио „Фокус“ – Пазарджик, цитирайки ОДМВР - Пазарджик.

71-годишен мъж е изгубил контрол над автомобила си и се е блъснал в спряла полицейска кола, обезопасяваща друг пътен инцидент на улица в село Братаница. Катастрофата е станала около 06.00 часа тази сутрин.

Автопатрул от сектор „Пътна полиция” при ОДМВР - Пазарджик отработвал сигнал за пътен инцидент с материални щети. Униформените обезпечавали безопасното преместване на автомобилите от пътното платно с включена светлинна сигнализация на патрулния автомобил „КИА”. Срещу тях обаче изскочил лек автомобил „Сеат”, чийто водач въобще не спрял и се блъснал челно в служебната кола. Полицаите били извън автомобила по време на удара и не са пострадали. Оказало се, че шофьорът на „Сеат”-а е 71-годишен жител на пазарджишкото село Юнаците. Той също не е пострадал сериозно, алкохолната му проба е отрицателна. На мястото е извършен оглед от следовател при Окръжния следствен отдел в Пазарджик.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1146 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.12.02 | 12:15

1

Сигурно е карал без запалени фарове през деня!

Добави коментар

Водещи новини