Патрулка катастрофира в София, двама полицаи са пострадали (снимки)

  • 19 ноември 2018 20:27

  • 21691
  • 5
Патрулка катастрофира в София, двама полицаи са пострадали (снимки)
© Фейсбук/СДВР

Към 19.35 часа в столичната полиция е получен сигнал за инцидент с патрулен автомобил на кръстовището на булевардите  „Тодор Александров“ и „Опълченска“, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Автомобилът е пътувал служебно с включен сигнал за придвижване на специален режим за обезпечаване на реда по сигнал за нерегламентирани протестни действия. По първоначални данни, при инцидента са пострадали двама полицейски служители. На мястото е пристигнал екип на Спешна помощ и двамата полицейски служители от Девето РУ-СДВР са откарани в болница за прегледи и оказване на медицинска помощ. Изясняват се обстоятелствата, при които е възникнало пътното произшествие. На мястото се извършва оглед.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
21691 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.11.19 | 23:52

3

На хората им писна от тия лумпени. Сега полицаите ако са единни трябва да размажат тая сган! Кой каквото и да пише,истината е,че червените боклуци организират тия протести! Все си мисля,че народа ще ги потърпи още малко и ще има мощни контра протести!

Stamat

2018.11.20 | 12:25

5

Трай си и отиди да лъскаш кубинките в РПУ-то щом си толкова надупен!

2018.11.20 | 08:06

4

народа ще потърпи още малко тия боклуци управляващите

НА ЛУКАНОВ И ВИДЕНОВ ВНУЧКА ИМ НИНОВА

2018.11.19 | 20:56

1

ВСЕКИ ЗАСЕГНАТ НАРКО ТРАФИКАНТ НАРКОДИЛЪР ИЛИ ОБИКНОВЕН МАГАЗИНЕР КОЙТО НЕ ИЗДАВА КАСОВИ БЕЛЕШКИ И НЕ ИСКАТ ДА СОАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА СА НА ПРОТЕСТ ОТ ЯСНО ПО ЯСНО БСП ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДОКАТО НЕ СВАЛИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО И НЕ ВЗЕМЕМ ВЛАСТА ЗА ДА МОЖЕ ОТНОВО ДА ОТКРАДЕМ И ФАЛИРАМЕ И НЕКЯ ДРУГА БАНКА ЧЕ СЪРБИЯ ИМА НУЖДА ОТ ОЩЕ ПАРИ ТИЯ ОТ КТБ
огромни социални и финансови последици за всички български данъкоплатци са по време на управления на БСП и ДПС. Първата е банковата криза от средата на 90-те години на ХХ век по време на пагубното самостоятелно управление на БСП с кабинета Виденов. И втората е по времето на печалното управление на социалистите с ДПС чрез кабинета Орешарски, когато изкуствено бе фалирана КТБ. Мисля, че за ДПС би следвало да се посвети отделна книга главно за изследване на изкуството на тази партия да управлява, дори когато не е формално на власт като коалиционен партньор. Както самият Ахмед Доган казва в едно свое изявление „ДПС е като бацил, влезе ли веднъж няма излизане”. Затова аз предпочитам да говоря за вече превзета от корупцията държава.Банковата катастрофа по време на еднопартийното управление на БСП начело с Виденов.
2. Изкуственият фалит на КТБ при БСП и ДПС с кабинета Орешарски.
3. Проектът „Белене”, който е най-продължителният корупционен модел, обогатен с внос на руска корупция

2018.11.19 | 23:24

2

Спри се троле!

Добави коментар

Водещи новини