24-часова спецакция в сливенска област

  • 09 ноември 2018 15:30

  • 1242
  • 0
24-часова спецакция в сливенска област
© Булфото (архив)

На територията на ОДМВР-Сливен се проведе 24-часова специализирана операция с цел постигане на конкретни резултати при противодействие на престъпността и опазване на обществения ред, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Сливен.

За времето от 07,00 часа на 7 ноември до 07,00 часа на 8 ноември полицейски екипи на криминална, териториална и охранителна полиция от районните управления в Сливен, Котел, Нова Загора и Твърдица са проверили 1335 лица, 811 превозни средства, осъществен е контрол на 107 лица, склонни към извършване на противоправни деяния. В поделенията на ОДМВР-Сливен са задържани шестима души. Издирени са 13 лица, обявени по различни причини. Разкрити са 7 престъпления, за които са образувани 3 досъдебни и 4 бързи производства. Съставени са общо 35 протокола за предупреждение по ЗМВР. Актовете са 171 по Закона за движение по пътищата, Закона за българските лични документи и наредбите на общините.

24-годишна жена е задържана в хода на операцията от служители на Районно управление на МВР-Нова Загора за кражба на пари и други вещи от възрастна жена в село Асеновец. Служители на Районно управление на МВР-Сливен са разкрили кражба на кабел от допълнително обслужващо трасе в района на ЖП гара в Сливен, хванати са водачи с алкохол, неправоспособни и употребили наркотични вещества, за което са започнати бързи производства. Започнати са производства за управление на нерегистрирани моторни превозни средства.

Операциите по противодействие на конвенционалната престъпност и пътна безопасност на територията на ОДМВР-Сливен продължават.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1242 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини