Хванаха двама с амфетамини и канабис

  • 09 ноември 2018 14:15

  • 1074
  • 1
Хванаха двама с амфетамини и канабис
© Novini.bg

27 и 18-годишни мъже от с. Козаревец са задържан за притежание на 4,5 грама амфетамини и 0,5 грама канабис. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Наркотични вещества са иззели служители на полицейските управления в Г. Оряховица и Павликени в хода на проведени полицейски действия. Вчера, в железничарския град, те спрели за проверка 27-годишен мъж от с. Козаревец, а при обиска у него открили 4 пакетчета, съдържащи бяло прахообразно вещество, с тегло около 4,5 грама.

При полевия наркотест веществото е реагирало на амфетамин. Мъжът е задържан с полицейска мярка до 24 часа. Същата сутрин бил проверен и 18-годишен от с. Градище от когото са иззети 0.5 г канабис. Той също е задържан с полицейска мярка до 24 часа. Срещу двамата са започнати бързи производства. Предния ден, непосредствено преди с. Козаревец, униформените спрели за проверка таксиметров автомобил.

При претърсване на колата, под предната седалка те намерили плик, съдържащ около 15 грама листна маса, реагирала при полевия наркотест на марихуана. Установено е, че дрогата е на 18-годишен клиент от селото, известен на полицията. Той е задържан с полицейска мярка до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство, а след доклад на материалите в прокуратурата е привлечен като обвиняем, наложена му е мярка за неотклонение "подписка".

Същия ден при проверка в жилище в с. Горско Калугерово, обитавано от 38-годишен мъж от гр. Бяла черква, служители на РУ – Павликени иззели пликче с топчета, съдържащи канабис. При последвали претърсвания в лек автомобил «Опел Вектра» и в жилище в гр. Бяла черква е установено и иззето още количество от същата дрога, възлизащо на 1.58 грама. Мъжът е задържан с полицейска мярка до 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1074 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
vse taq

2018.11.09 | 14:47

1

eeee mnogo ste golemi :D vzeli ste na nqkoi 12-kata i ste prosto mnogo veliki razsledvashti
a teq deto kradat milioni i t.n. nikoi ne gi zakacha
e mn ste smeshni policaicheta :D

Добави коментар

Водещи новини