Жертва на трафик изкарала 2 милиона евро за осем години, сводникът ѝ я ограбил (видео)

  • 01 ноември 2018 10:28

  • 5212
  • 3
Жертва на трафик изкарала 2 милиона евро за осем години, сводникът ѝ я ограбил (видео)
© gettyimages (архив)

Жертва на трафик на хора сподели потресаващи факти от живота си в Холандия по време на конференцията „С теб съм! Важният си ти! Трафикът на хора е сериозен проблем“, предаде репортер на novini.bg. Тя пожела да скрие самоличността си и се представи като Олга. Лицето ѝ бе скрито под шал и слънчеви очила, а думите й звучаха на холандски, въпреки че е българка.

Тя сподели, че е била държана заключена заедно с други жени и са били принуждавани да проституират. Те е трябвало да се държат мило с клиентите.

През всички тези години съм изкарвала най-малко по 1000 евро на ден. По груби сметки младата жена е заработила за сводника си около 2 милиона евро за осем години.

Тя разказа, че след като е била спасена от полицията, се е свързала с близките си в България, но те са отказали да се примирят със съдбата ѝ. Дори са казали, че са мъртви. Наложило се е психолог да работи с тях, за да могат да преживеят шока. Освен това се страхували да не бъдат убити от хората, които са я експлоатирали.

Тя сподели най-голямата си болка, че никога няма да стане майка. По думите ѝ все още изпитва болка, когато докосва тялото си и не би допуснала мъж до себе си.

В случая на Олга са много други жени. Животът на младата жена е съсипан. Все още не може да го подреди. Тя иска да учи и да работи, защото започва от нула.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5212 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
xxx

2018.11.01 | 12:09

3
Ако не я беше ограбил нямаше да се оплаква лол
asd

2018.11.01 | 10:51

1
ей тука в русе проституират по главния булевард до дунав мост са наредени. след тях седи патрулка дето да ни снима за превишена скорост. и през това време тиквата жаловито обяснява в европейския парламент как бил против домашното насилие и обещава да подпише истамбулската конвенция. след това ще ми говори през сълзи - жал ми е, че не подписахме истамбулската конвенция.
тия шибани еврогей либерали и гробари до един бивши комуняги са в схемата на съвременното сексуално робство, изнасят ни децата за секс робини, а лицемерно много загрижени били не за бялото робство ами за домашното насилие. и готови да ни джендеросат и останалите деца за да угодят на новите си содомитски господари.
Боклуци

2018.11.01 | 12:08

2
Добре, че не се е събудил някой от Хановете ни, да види как е днес България! Ще иска веднага да си умре отново!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини