Младен Маринов за убийството в "Надежда": Разтърсващо престъпление (видео)

  • 31 октомври 2018 11:28

  • 5248
  • 2
Младен Маринов за убийството в "Надежда": Разтърсващо престъпление (видео)
©

Разтърсващо престъпление. Така определи двойното убийство в "Надежда" вътрешният министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, в изявление пред медиите в  Министерски съвет.

Може да излязат още факти и обстоятелства, нека да изчакаме колегите да си свършат работата. Не можем да правим предположения. Все още не е готова експертизата дали Викторио Александров е бил под въздействието на наркотици, заяви той.

По отношение на таксиметровия шофьор, закарал обвиненият Викторио Александров до Долни Богров, Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, заяви: ”Всеки един гражданин може да попадне в такава ситуация”, и посочи че не може да каже в момента дали и на него ще му бъдат повдигани обвинения.

 

Последвайте канала на

Нора Виткова
5248 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.10.31 | 13:33

2
То миналата седмица разтърсиха целия свят от Русе май

2018.10.31 | 12:55

1
А разтърсващото престъпление в Русе вече не е интересно, то е разкрито, седесарската ченгеджийница набеди едн клющав мангал в изнасилване на по-яка от него и сега ще пърдят пак по площадите за по-високи заплати.

Добави коментар

Водещи новини