Психиатър: Убийството в "Надежда" е изродщина

  • 31 октомври 2018 08:01

  • 7739
  • 5
Психиатър: Убийството в "Надежда" е изродщина
©

Бях потресена от тази изродщина, която се случи в "Надежда". Не мога да проумея как ще убиеш съпругата и детето си. За пореден път се учудих как в България хората озверяват, когато им се налага да се разделят. В България явно не можем да общуваме

Това каза пред камерата на БТВ д-р Цветослва Гълъбова, директор на Държавната психиатрична болница "Св. Иван Рилски". Тя коментира двойното убийство в "Надежда", при който мъж уби жена си и 1-годишното си дете. "Можем да спекулираме дали този човек е проявявал и друг път агресия. Експертизите ще покажат това. По-страшното е, че този човек е имал законно притежавано оръжие. Системата за издаване на разрешително за оръжие в психологическата си част е неработеща и остаряла. Ние не можем с един преглед да установим дали даден човек има психически проблеми. Трябва да се въведе система от тестове. И при нея няма гаранция, но поне едно 30% от притежаващите сега оръжие няма да имат такова. Страшното е, че в България всеки раздава правосъдие на улицата, както намери за добре. Хората в България не могат да общуват и да се разделят нормално. Мъжете посягат и бият жените, а жените отчуждават децата. От цялата тази ситуация страдат най-много децата", категорична беше д-р Михайлова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7739 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Masha

2018.10.31 | 11:21

5
Jiveq v italia i tuk chesto se sluchva mio da uno e jena Si i dezata si posle pravi opit da samoubistvo ili se samoubiva prosto
......

2018.10.31 | 10:10

4
Тази е напуснала мъжа си, тормозила го е, обиждала го е и за капак го е заплашвала, че повече няма да види детето си. Когато отнемеш всичко ценно за един мъж - семейството, жена му и децата му не му остава голям избор.
БГ

2018.10.31 | 09:50

3
Ще изкажа и аз своето мнение:Всички тия инциденти показват едно,по-голямата част от хората в обществото ни са болни, не само физически,а и психически,т.е.греховете са ни покварили.Всичко това е вследствие от онова "добро" минало,наречено комунизъм,при който родителите ни/и техните родители/постепенно ставаха атеисти,следствие на което се отдалечиха от нравствените и морални норми дадени ни от Висшата сила над нас.Хората започнаха масово да злоупотребяват и да присвояват от държавното имущество,това пък е предпоставка за произнасяне на лъжи пред ближните ни,колективната работа пък често е причина за изневери и т.н.,с две думи,народа ни се хлъзна по наклонената плоскост на грехопадението.А отлично знаем от Светото писание че греховете на родителите се предават и на децата,та така и до днес!!!!
1

2018.10.31 | 09:38

2
и като отнемем оръжието на 30% от охранителите, ще си внесем нови от молдова и македония ? тук пак мирише на корупция за нов разрешителен режим г-жо ,,д-р'' психиатър.
Hey

2018.10.31 | 08:23

1
Тая тъпа психоложка да си набие дипломата отзад, на всеки що годе интелигентен човек му е ясно, че оръжието е инструмент за убиване. Човека убива писредством този инструмент, т. е. ако убиеца е решил да убие-би го направил дори с камък. Т. е. в конкретния случай този изверг е можел да убие с чук, тесла, нож..... практически с всичко. Не е важно оръжието в случая. Тук трябва да се каже, че режима на издаване на разрешение за огнестрелно оръжие е много затегнат и сега, така че тъпотиите за по-трудни психотестове са зле прикрити въжделения за по-високи такси, които подобни на тая лелка маймуни искат да си прибират в джобчетата.

Добави коментар

Водещи новини