Мъж по случайност установи, че в дома му има крадци

  • 29 октомври 2018 20:15

  • 7507
  • 6
Мъж по случайност установи, че в дома му има крадци
© Pixabay

Опит за грабеж в столичния квартал „Толстой”. Мъж хвана обирджии, докато тършуват в дома му чрез мобилно приложение за следене на кучета. 

Петър попада на кадрите, влизайки в мобилното приложение, което използва всекидневно,  за да следи поведението на кучетата си, докато са сами вкъщи. Приложението се активира и записва при всеки шум. Така Петър разбира, че освен четириногите, в дома му има неканени гости.

Двамата търсят нещо конкретно, ровят из шкафовете, матраците, местят мебелите. Като домоуправител, събрал наскоро таксите на входа, мъжът смята, че обирджиите са търсили тези пари. 

„Имам лаптоп, други неща, камери и друга техника, въобще не са пипнати. Според мен някой комшия им е споделил, че държа пари”, споделя мъжът пред bTV.   

Полицията установява, че в апартамента не е влизано с взлом.

Публикува кадрите в социалните мрежи, където за броени часове с него се свързват и други потърпевши на обирджиите, които ги разпознават.

Двамата са от „Люлин”. Единият е на 40 г., другият на 28.

Петър е повикан във Второ районно за разпознаване на извършителите. Оттам обаче все още не казват дали са заловени.

Последвайте канала на

Владимир Василев
7507 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Анонимен

2018.10.30 | 09:08

6
В блок на мвр, къде пиле не можеше по онова време да влезе, след демокрацията започнаха да продават жилищата си закупени през 1986 т.е. преди промените и така едно от тях бе наводнено, дойде ромчето и с връзка ключове отключи вратата, и тъй тъй... реших и занесох на ключар ключа ни, обикновен е ми каза той, всеки може да отключи..., не че имаме ценности, но вече цигани има на квартира, а понякога се налага в болница , в друг град и т.н. И като стане белята, тогава е трудно при свършен факт, и както казва от системата, не трябваше да се продават на други хора, а пак на хора от системата, макар, че децата ни не им разрешиха, защото явно не бяха доносници, партийни членове, а и не участници във в.процес, мнозина се измъкнаха, децата им ги поеха в други градове, а първото или второто дете далеч в Щатите, един по един от системата, не бяха приети децата им, описано по-горе, за което им благодарим, но... и поне и някой друг останали, а те възрастни да сторят и продадат на младите от системата започнали или ще бъдат назначени в ... спокоен и хубав ден, И когато пишем нека някои от управляващите да не ни винят, а да размислят върху написаното, не съжаляваме, дори сме много по окей навън, тук не е място за живеене за българските християни, ние сме от другаде дошли и сме свикнали да се местим от гръцко тогавашно българско, сега друго, калени сме, като камък сме, колкото повече ни притискат тукашните, толкова по-силни ставаме, но понякога ни идва в повече, защото алергията, ринита, асмата не прощават, а и много по страшно болести ..
asd

2018.10.30 | 00:03

5
тя полицията ги знаела ама ги хваща за по 24ч. и ги пуска, такива само куршум в глават ще ги оправи

2018.10.29 | 21:53

4
Голем майтап..ха..ха..ха..

2018.10.29 | 21:51

3
Да eба майка ви пропаднала

2018.10.29 | 21:09

1
А кучетата къде са през това време. Спят, а?
uffff

2018.10.29 | 21:13

2
Ми те са любимци,не за охрана! ДНЕС И КУЧЕТАТА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ!

Добави коментар

Водещи новини