Свекърът на Виктория: Нещо ме гложди, че Северин може да не е бил сам (видео)

  • 18 октомври 2018 08:14

  • 37368
  • 5
Свекърът на Виктория: Нещо ме гложди, че Северин може да не е бил сам (видео)
©

Категорично е доказано, че Северин е убиецът. Това показват ДНК пробите. Нещо ме гложди и човърка отвътре, че Северин не е бил сам. Вики не беше човек, който се дава лесно. Тя спортуваше. Може и да е било нещастно стечение на обстоятелствата. Ако наистина този удар, за който говорят криминалистите, ѝ е счупил носа и тя се е задавила с кръв, може Северин да го е направил сам.

Това каза пред камерата на БТВ Румен Максимов, бивш свекър на убитата журналистка Виктория Маринова. "Съвсем нормално е да искаме най-тежкото наказание за Северин. Не мога да разбера тези присъди, които се дават по съкратена процедура. Едва ли ще кажа нещо на Северин в съдебната зала. Той е престанал да бъде човешко същество. Какво да кажеш на едно неовладяно животно", добави той.

"Стараем се по възможно най-мек начин да обясним на внучката ми, че мама вече я няма. Тя го е приела вече, но чува различни неща. Ежедневно се консултираме с психолог. Според мен най-тежко ще бъде след няколко години, когато тя започне да разбира всичко. Призовавам всички, които се опитват да предизвикат някакво напрежение в ромските махали, да направят добро на някой непознат човек. В нашето семейство никога не сме били привърженици на етническата омраза", каза още Румен Максимов

Последвайте канала на

Филип Епитропов
37368 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Koko

2018.10.20 | 17:39

5
Това е поръчково убийство. Изродът е само изпълнител.
Димитрова

2018.10.19 | 15:39

4
Това е убиец,просто заслужава смъртнс присъда...Какви условия- просторна килия,самостоятелен санитарен.възел и прочее...? Та той е УБИЕЦ,не турист на хотел.В Сингапур,хората без образование,нямат право на поколение.Кск една нулево обрсзована ромка имс право да роди 8 северинчета...как ще ги възпита? Половината ще с джепчии,другата половина убийци...Смъртно наказание!




2018.10.18 | 11:24

1
Теглото и ръста на човек не може да е показател на какви злини е способен. Двете нямат общо с нивото на културата и възпитанието на индивида. Колкото е по-възпитан,образован,толкова повече задръжки има...но и на толкова по перфидни престъпления е способен. Едните преджобват,други убиват от засада в потайни места,трети държат народите си в мизерия, други правят революции(болшевишки)... Ами, това е човека-загадка.
БЪЛГАРИН

2018.10.18 | 21:42

3
Тук става въпрос за ЖИВОТНО КРЪВОЛОК и изрод!
Бясно куче се умъртвява!
Мечка стръвница се застрелва!
Бесен изрод на обществото нужен ли е?!

2018.10.18 | 11:26

2
Да, при животните всичко е ясно, по-силния командва.

Добави коментар

Водещи новини