Полицията залови 18 имигранти на АМ "Тракия"

  • 02 октомври 2018 11:08

  • 2600
  • 1
Полицията залови 18 имигранти на АМ "Тракия"
© Булфото (архив)

18 нелегални мигранти са задържани край км 64 на автомагистрала „Тракия“, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Рано тази сутрин местен жител сигнализирал, че е забелязал група чужденци в гориста местност в непосредствена близост до 64-ти километър на автомагистрала „Тракия“ в посока за София. Светкавично натам бил насочен екип на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР - Пазарджик, патрулирал наблизо. Униформените установили на място 18 чужденци – 14 мъже и 4 деца, а при предприетата проверка станало ясно, че те се придвижвали без документи за самоличност.

Към района били насочени и служители на РУ - Септември и група „Миграция“. Предстои отвеждането на чуждите граждани в ОДМВР - Пазарджик за установяване на тяхната самоличност, както и от коя държава идват и как са влезли на територията на страната ни. Ще им бъде извършен и първичен медицински преглед.

По случая е образувано полицейско производство, работата по което продължава.

Последвайте канала на

Владимир Василев
2600 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
докога ще търпим това

2018.10.02 | 13:03

1
Само мъже и деца, тези бъдещи армии ли подготвят и докога ще търпим това? Всички вън експресно и никакви помощи повече за нелегални мигранти и купищата им деца, с които пристигат в европа! Да си издържат фамилиите или да се връщат там, откъдето са дошли!

Добави коментар

Водещи новини