Управителка на хотел опита да наръга камериерка с ножица, би я по главата (снимка+видео)

  • 20 септември 2018 08:07

  • 92661
  • 4
Управителка на хотел опита да наръга камериерка с ножица, би я по главата (снимка+видео)
© Pixabay (архив)

Чистихме стаите и чухме крещене. Управителката нападна физически колежката ми Веселина, пред всичките ни колеги. Малко по-късно и мен, не знам причината. Опитах да си попълня молбата за напускане, след което тя започна да ме удря по гърба и главата с юмруци и ме псуваше. Това заяви потърпевшата камериерка Огняна Вълканова, нападната от управителка на хотел в Слънчев бряг. 

"Докато колежката ми беше заплашена с ножица, мен опита да ме наръга, след като попълних молбата си за напускане. Всичко това пред колегите ни", разказа още тя пред камерите на Нова.

"Колегите ми разказаха за случай, в който управителката е нападнала рецепционистка, като я е дърпала за косата пред туристи. Още не съм си издала медицинско, но смятам да го направя. Имаме подписан документ от полицията, че и двете с управителката няма да се виждаме докато тече следването", сподели още тя.

 За инцидента е уведомена и Районната прокуратура в Несебър.

(Снимка: Нова, Огняна Вълканова)

Последвайте канала на

Радина Лазарова
92661 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Галя

2018.09.21 | 17:53

4
Тая Огняна ми беше колежка, Сънсет, където е станала случката. Постоянно ме тормозеше, казваше, че съм бавна и , че пия алкохол и съм постоянно пияна,а не беше така. Тя взима наркотици, за това е така облещена. Управителката цяло лято я търпя с надеждата, че ще оправи.Много пъти е била неадекватна, караше се с целия персонал, все и се привиждаше нещо.

2018.09.20 | 10:38

3
Още ли ти е мъчно за тоя комунизъм бе? Постоянно пишеш за седесарки истории,много си демоде. Ходи в Чернобил или Северна Корея,като не ти харесва тук!

2018.09.20 | 09:12

2
Това са седесарските ценности на пикливата им демокрация.
сс

2018.09.20 | 09:00

1
затвор за управителката поне 5 г.

Добави коментар

Водещи новини