Агресор с Мерцедес умишлено блъснал сляпа пешеходка и набил друга

  • 28 август 2018 11:38

  • 5311
  • 4
Агресор с Мерцедес умишлено блъснал сляпа пешеходка и набил друга
©

За невъобразима наглост, която вече отива в съда, съобщиха от районна прокуратура в Несебър. 

Обвинителите  са предали на съд Тодор Н., който е обвинен в хулиганство, отличаващо се с особена дързост, както и причиняване на лека телесна повреда на жена, причинена по хулигански подбуди.

Подсъдимият е обвинен в това, че на 24 юни 2017 г. около 20.20 ч. в Несебър (на улица „Месемврия“ пред ресторант „Хемингуей“) се е движел с лек автомобил „Мерцедес“, когато извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Явно раздразнен от бавното придвижване на чуждестранна туристка, изсвирил два пъти с клаксона на автомобила си и недоволен от резултата, я блъснал с колата си в долната част на гърба й. Оказало се, че дамата е сляпа. 

По някаква причина, вероятно раздразнен от реакцията на хората наоколо, скочил от возилото в движение и го оставил да си се движи на собствен ход. След което се приближил до друга туристка, също от Словакия и ѝ зашлевил силен шамар, с което успял да ѝ нанесе лека телесна повреда. 

През това време мерцедесът продължавал да си се движи насред пълната с туристи улица, качил се на тротоара и се шибнал в масивно крайпътно дърво. 

Бабаитът, приключил с „раздаването на справедливост“, качил се на мерцедеса и си отишъл. 

Районният съд в Несебър е насрочил заседанието си за 31. 08. 2018 г.
 

Последвайте канала на

Александър Томов
5311 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Умник Гюро

2018.08.28 | 11:56

1
Другарят Фатмак Радев е решил по стара комунистическа традиция да прикрие престъплението на баща си... Но времената вече са други, Другарю Фатмак. Скоро и ти, и БКП/БСП ще си получите правата лопата и Марш в Сибир! Там си стройте комунизма под вещото ръководство на таварищ Путин.

2018.08.28 | 12:01

4
ГУРО ТЪП НА ТАКИВА ИДИОТИ ВСИЧКИ СА ИМ ВИНОВНИ ,ТИ ЯВНО СИ НЯКОЙ ТЪП ПРОВОКАТОР САМО ДА РАЗЛАИВАШ КУЧЕТАТА
Ми не

2018.08.28 | 11:59

2
Комунизма няма как да се измете от тук , сраснал е като тумор и до най-малкото нещо ... ще задушава и убива и занапред...
Браво бе

2018.08.28 | 12:00

3
и се шибнал ?!?!
Автор:Александър Томов

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини