Закопчаха мъж, забил юмрук в лицето на полицай

  • 15 август 2018 13:34

  • 3266
  • 1
Закопчаха мъж, забил юмрук в лицето на полицай
©

 42-годишен мъж е задържан за проява на агресия към жандармерист в квартал „Изток“ в Пазарджик.

Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Случаят се разиграл снощи около 22.30 часа. Екип на местния полицейски участък извършвал съвместно патрулиране с колегите си от ЗЖУ - Пловдив. Полицаите имали задача да следят за спазване на обществения ред и спокойствието на гражданите.

Преминавайки покрай къща на улица „Марица“, те установили, че на двора се вихри тържество. Празникът бил съпътстван от силна музика, идваща от мощна озвучителна уредба.

Когато униформените разпоредели на празнуващите да спрат музиката, защото пречат на останалите жители на квартала, 42-годишен мъж започнал да обижда, псува и да се заканва на полицаите. Демонстративно отказал да представи и личната си карта за установяване на самоличността.

Патрулът предприел задържане, при което мъжът оказал яростна съпротива и ударил с юмрук в лицето служител на жандармерията. Секунди по-късно той бил с белезници на ръцете и отведен в ареста на РУ - Пазарджик.

Служителят е прегледан от лекар в областната болница, констатирани са повърхностни наранявания по лицето му. По случая е образувано полицейско производство.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
3266 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Срам

2018.08.15 | 17:39

1
Гаранция нарушителя е МАНГАЛ.Съд по бързата процедура. 20 хиляди лева имуществени вреди и 6 м обществено полезен труд.

Добави коментар

Водещи новини